Webshop 

Voor het eerst heeft Sapi een kleine webshop! Hier kun je momenteel je enige echte Sapi merchandise bestellen. Ook willen we graag tickets voor evenementen via deze webshop aanbieden, maar daar zullen we jullie tijdig voor informeren! Lees de informatie over de merchandise hieronder goed door en scroll daarna naar beneden voor de ontwerpen!

EN: If you do not speak Dutch but you want to buy merch, text me (Roos) privately or mail us mailsapi@gmail.com for questions and explanation of the possibilities!

Merchandise

Hoe het werkt: 

1. Kies een ontwerp

2. Geef aan welk item je wilt: trui, shirt, mok of totebag

- T-shirt of trui: selecteer de kleur en de maat.

Het is ook mogelijk je eigen shirt aan te leveren; dan betaal je enkel de opdrukkosten van 12,50 euro. Je kunt dan ook een andere kleur dan rood, wit of zwart aanleveren. Mocht je hiervoor kiezen, dan nemen we contact met je op welke kleur je shirt is voordat we het laten drukken.

Er is één eis: er moet een tekentje instaan met een strijkijzer met minimaal 1 puntje. Kijk naar het plaatje hiernaast. Houd ook hierbij rekening dat de kleuren van het design niet wegvallen in de kleuren van je kledingstuk.

Bij vragen hierover kun je mailen naar mailsapi@gmail.com of contact opnemen met Roos

- Mok/totebag: hier is maar één optie mogelijk: wit. Het is ook niet mogelijk om je eigen mok of tas aan te leveren helaas.

3. De prijzen passen zich automatisch aan:

                        - Trui: 30 euro / 12,50 euro bij eigen kledingstuk

                        - Shirt: 20 euro / 12,50 euro bij eigen kledingstuk

                        - Mok: 10 euro

                        - Totebag: 8, 50 euro

4. Laat je gegevens achter en klik op bestellen

5. Het Sapi-bestuur neemt contact met je op over je bestelling.

6. Je betaalt achteraf

!Let op: voor de eerste levering kun je bestellen tot en met 7 juli 2024! Daarna zal de webshop sluiten. In september 2024 zal er weer een nieuwe mogelijkheid komen om te bestellen.

De designs